söndag 22 januari 2017

New year who dis?

2017! Börjar blogga igen tänker jag! Vad passar väl inte bättre än en liten sammanfattning av 2016 som "hej-jag-är-tillbaka"-inlägg? Jo INGET. ÄH

Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut?
Jag tog studenten, flyttade till Stockholm in i min första lägenhet med Agnes<3 besökte way out west och gröna lund, tatuerade mig och köpte köksredskap. Såg Kent gjorde jag också!! Första å sista gången :(

Vilka länder besökte du?
inga? Hoppas det blir ändring på det i år. Pengar finns dock INTE

Är det något du saknade år 2016 som du vill ha år 2017
Sedan jag flyttade till Stockholm har jag verkligen saknat känslan av att tillhöra ett sammanhang.
 Att vara en del av ett stort kompisgäng, en familj, en klass etcetc.
Kan stundtals känna mig lite ensam här men då är det skönt att veta att att jag inte är det en tågresa bort. Så småningom ska jag nog känna mig helt hemma här också.


Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas?
5 juni när Håkan spelade på Ullevi. Ska jag vara helt ärlig hade jag nästan helt glömt bort att det här faktiskt ägde rum. Jag har inga bilder från någon av dagarna jag och mina vänner spenderade i Göteborg pga en trasig telefon. Minns dock att det var SÅ varmt och slottskogen var fin med lummiga träd och filtbelagda gräsmattor. 
Jag var stressad och stod i högar av gamla pluggrester och skulle ta studenten om bara några dagar. Jag såg framemot det så himla mycket men var så rädd att jag inte skulle hinna. Dessutom hade vi begravning för vår farfar som försvann helt oväntat men också väntat precis innan jag tog tåget ner till Göteborg. OCH så hade jag precis börjat träffa Oscar och kärat ner mig i honom för miljonte gången sedan vi träffades 2014. 
Var förvirrad och lite hopplös vilket ledde till diverse bråk och konflikter mellan mig och mina vänner. Jag drack lite för mycket och försökte bl.a. förgäves hitta i en stad jag inte kände till alldeles ensam mitt i natten.......Hursomhelst så slutade helgen i någon slags uppgörelse i det där enorma folkhavet. Jag ömsom grät som ett litet barn ömsom skrattade och dansade i total extas. Kände mig lätt efteråt. Dagen efter bilade vi från gbg till sthlm med en man som visade sig vara Håkans manager??? Väl vid centralstationen i Stockholm när vi packat ur våra väskor redo att betala säger han "ni behöver inte betala, den här var på Håkan"
Vad var din största karriärsmässiga framgång?
Kanske att jag tog studenten trots allt. Och att jag stod ut med att jobba i kassan på Ica.

Och din största framgång privat
I maj blev jag vegetarian tex. 

Bästa läsupplevelse?
Jag har så himla svårt för att ta tag i läsningen. Bara tanken på att läsa första sidan i en bok generar stress. Kanske har det något att göra med alla de gångna åren präglade av skoltrötthet. Vilket är tråkigt såklart, har fått många fina böcker av min syster som är bibliotikarie, "till ditt framtida bibliotek" En dag har jag läst ut varenda en av dina böcker Sofia<3 Tills dess pryder dom min bokhylla perfekt. Jag är speciellt nyfiken på gudarna av Elin Cullhed.

Bästa tv-serie?
TROR att det här var året som jag såg the leftovers? Bland det bästa jag sett i serieväg iaf. Sedan förstås OITNB, stranger things, SKAM, arrested development och VÄNNER i vanlig ordning.

Bästa film? 
Star Wars vaddå

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2016?
Omöjligt att peka ut bara några låtar. Men albumvis säger jag: BLONDE, ANTI, A SEAT AT THE TABLE och UNTITLED UNMASTERED!  

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
mycket gladare och mycket ledsnare på samma gång. Jämt å fint!

Vad önskar du att du gjort mer?
Hade en vision om hur min matlagning skulle evolveras till "proffskockeri" när jag ändå flyttade hemifrån. Nu har jag bott hemifrån i fyra månader och jag kan räkna på en hand hur många gånger jag lagat något annat än typ pestopasta eller gröt. Lagat mat alltså. Jag önskar jag hade lagat mer mat.
Vad gjorde du på din födelsedag 2016?
Då fyllde jag 20 och bjöd in ett gäng fina personer till mitt hus. Vi pyntade med 50 vita ballonger och fyllde hela badkaret med popcorn. Vi hade dansgolv, drack champagne och jag fick öppna paket<3 Självklart blev det också popcornbad för vissa. En kladdig historia.

Högsta önskan just nu?
Att 2017 blir lika roligt som 2016 men gärna mindre hetsigt lol

Vad fick dig att må bra?
Att sommaren aldrig verkade vilja ta slut!! Att va in löve och att få bo i Sthlm!

Vad är du mest stolt över?
Att jag vågat lyssna på mitt hjärta. 
-Med den klyschiga meningen säger jag ridå.

   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar